EL BLOG DE TOTS/ES

El curs passat vaig iniciar el blog de cicle superior amb la intenció d’anar-hi afegint diferents adreces i recursos per complementar els continguts de les diferents àrees. A partir d’aquí, els mestres del cicle també hi van fer la seva aportació; vam enllaçar el calendari de deures de cada grup i tant els alumnes com les famílies el van visitar força.

Aquest curs, hem canviat el plantejament del blog: quina millor manera de incentivar l’ús del blog que fent que els mateixos alumnes siguin els creadors?

Hem preguntat a les dues aules de sisè a qui li agradaria ser gestor/editor del blog del cicle. Aquells alumnes que estan més motivats per la informàtica han aixecat la mà, han sortit uns 8 entre totes dues classes. D’entrada hem triat uns quants i aquesta mateixa tarda els hem “convocat” a una reunió-formació.

Els hi he explicat com poden accedir, com editar i què poden fer a l’apartat que han triat. S’ho han près super bé, han vingut amb llibreta d’apunts i tot!! ha estat una gran decisió ja que ells valoraran més la seva feina i els seus companys/es també! A partir d’ara, serà el blog de tots/es.

Us deixo aquí l’enllaç: BLOG CICLE SUPERIOR ESCOLA MONTBUI

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s